Magánszemélyeknek

Ön sem kedveli a papírmunkát?
Akadnak olyan elintéznivalói, amiket legszívesebben rábízna másra?
Szereti, ha néhány szóból megértik igényeit?
Ügyintézéseihez és a mindennapi tennivalóihoz szükséges papírmunkáját megkönnyítjük! Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünk eddig minden esetben segítségére volt ügyfeleinknek, legyen az bármilyen probléma.

Ügyintézéshez
Akár hivatalos ügyeihez, akár saját részre, iratait, dokumentumait, szövegrészleteit bármilyen méretben gyorsan és kiváló minőségben fénymásoljuk, kinyomtatjuk, sokszorosítjuk, legyen az hivatalos levél, szerződés, vagy szórólap. Megszövegezésben, vagy grafikai rendezésben is állunk rendelkezésére! Fax és e-mail küldési és fogadási lehetőségeinkkel ügyintézését nagyban megkönnyítjük és felgyorsítjuk.

Iratrendezéshez
Iratait, dokumentumait műanyag vagy fémspirállal rendezzük, bekötjük, így a legfontosabb ügyeihez mindent megtalál egy helyen. Tanulmányait, hosszabb szövegeit az elegáns megjelenés érdekében akár bőrkötéssel is ellátjuk.

Már meglévő dokumentumait, fontos képeit beolvassuk elektronikus formába, így azok a jövőben is megőrzik minőségüket, a későbbiekben is módosíthatók, sokszorosíthatók lesznek, javíthatóvá, korrigálhatóvá és időtállóvá válnak és könnyen tárolhatók.

Ajánljuk Önt
Nevét, elérhetőségeit, tevékenységeit ízléses és egyedi megjelenéssel látjuk el névtábláján, vagy névjegykártyáján. A tervezési folyamatban örömmel fogadjuk ötleteit, javaslatait, a szöveg- és grafikai szerkesztésben pedig segítségére leszünk. A névjegykártyák vagy szórólapok készítését és sokszorosítását is helyben végezzük el Önnek.

Különleges alkalmakra
A nem mindennapi események fényét emeli, ha egyedi és ízléses meghívókkal, üdvözlőlapokkal, borítékokkal tudatnak róla. Családi címerek, egyedi grafikák is elhelyezhetők, ezeknek tervezésében és szerkesztésében nagy tapasztalattal rendelkező munkatársunk örömmel áll rendelkezésére.

Emlékekhez
Emlékeink nem csak magunknak szereznek örömet, hanem másokat is megajándékozhatunk velük fényképalbumok, naptárak, képeslapok formájában. Ha sok példányra lenne szükség, javasoljuk a kártyanaptárt vagy a képeslapot, melyeket a tartósság érdekében laminálhatjuk is Önnek. Ám ha igazán meghitt és bensőséges ajándékot szeretne adni, a fényképalbum, illetve a fali, vagy asztali naptár a legjobb választás.
A legjobban sikerült képeit, fényképeit tárolja elektronikusan. Negatívjait is beolvassuk Önnek, igény szerint pedig CD-re vagy DVD-re írjuk, szükség esetén sokszorosítjuk. A lemezek felületére tetszőleges és egyedi szöveget, vagy képet, grafikát is nyomtatunk.

Bármiben is vagyunk az Ön segítségére, törzsvásárlói kártyájával számtalan kedvezményt vehet igénybe, amiken felül mennyiségi kedvezményekhez is hozzájuthat nagyobb megrendelések esetén.