Cégeknek

Egy üzlet akkor megy igazán jól, ha állandó, megbízható partnerekkel rendelkezik. Ki üzlete legjobb barátja? Aki a kezdetek induló nehézségeitől a növekedés kihívásain át a mindennapi apró-cseprő gondokig partner.

Induló vállalkozásának még nincs bélyegzője, vagy kiforrott arculata?
Meglepné partnereit, munkatársait valami elegáns aprósággal?
Szívesen ledobná az időigényes mindennapi papírmunka terheit?
Üzleti rendezvényt szervez és még nincs se vendégkönyv, se meghívó?
Az üzleti élet szinte minden területén segítő partnere lehetünk. Széleskörű tapasztalatunk nemcsak az üzletvitelben, hanem az ehhez tartozó papírmunkákban is megkönnyítheti cége, intézménye mindennapjait.

Induláshoz
Egy induló vállalkozás legnagyobb kihívása, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon. Ennek legalapvetőbb fogása a cég arculatának mielőbbi kialakítása, amit a cég minden, a külvilág felé irányuló üzenetében kommunikálnia kell. Rendkívül hatásos, ha a jogszabályok által előírt kötelező céges eszközök, mint például a cégtábla, vagy a bélyegző már a kész, kiforrott arculatot tükrözik. Arculattervezési ajánlatunk részleteit tekintse meg itt!

Ügyvitelhez
A mindennapi ügyviteli feladatok rendkívül sok papírmunkával járnak: másolatkészítés céges iratokról, szerződések megfogalmazása, pályázati anyagok kötése, spirálozása, bélyegzők készítése, faxok küldése és fogadása, sorszámozott tömbök pótlása, a cégtábla felújítása, betűreklám elhelyezése és még sorolhatnánk. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek eddig minden problémájában egyedi, ugyanakkor gyors megoldást tudtunk ajánlani.

Üzletkötéshez
Az üzlet sikerének titka, hogy milyen hatékonyan tudjuk kommunikálni a cégnek, illetve termékének, vagy szolgáltatásának előnyeit. Ennek rengeteg marketing eszköze lehet, de a legalapvetőbbek a névjegyek, a szórólapok, a matricák , vagy a plakátok. Olyan egyszerűek, hogy sokan nem is fektetnek igazán nagy hangsúlyt rájuk, pedig egy csavaros megoldással a névjegyből például kupon is lehet, így máris kidobhatatlanná válik.

A nagyobb rendezvények kiváló alkalmat nyújtanak arra, hogy a cégről alkotott pozitív képet kialakítsák, vagy megerősítsék. Ilyenkor nem minden vállalkozás engedheti meg magának a nagyszabású ajándékokat külön ajándékdobozokban, de egy elegáns meghívó, vagy egy egyedi képeslap vagy maga a dekoráció is kiválthatja a megfelelő hatást. A céges arculattal harmonizáló vendégkönyv pedig megőrzi az itt szerzett benyomásokat, élményeket, amik felhasználhatók a későbbi image- és márkaépítésben.

Motiváláshoz
Gyakran megfeledkezünk arról, hogy munkatársainknak köszönetet mondjunk év végén, vagy elismerjük őket egy nagyobb volumenű munka elvégzése után. Néha elegendő csak egy jelképes apróság, mint például egy elismerő oklevél , amit mindenki láthat. Nagyvonalúbb megoldás a naptár, ami egész évben emlékezteti munkatársainkat arra, hogy munkájuk fontos, a jól végzett munka pedig nemcsak nemesít, hanem elismerést hoz számukra.

Bármiben is vagyunk az Ön és cége, intézménye segítségére, törzsvásárlói kártyájával számtalan kedvezményt vehet igénybe, amiken felül mennyiségi kedvezményekhez is hozzájuthat nagyobb megrendelések esetén.