Weboldalkészítés

WEBOLDALA LEHET ÉLETE LEGJOBB BEFEKTETÉSE!

Az interneten való megjelenés ma már egy vállalkozás számára elengedhetetlen, ha lépést akar tartani a konkurenciával, vagy a bevétel növelése a cél. De miért van ez így?

Nézzük meg lépésről lépésre a weboldal készítés menetét, mi szükséges ahhoz, hogy weboldala legyen a legjobb befektetése!

Domain név és tárhely
A weboldal készítése előtt szüksége van egy olyan domain névre (www.valami.hu), amely a leginkább kifejezi az Ön tevékenységét. Ez alapján fogják az érdeklődők megtalálni weboldalát, honlapját.
Ahhoz, hogy megjelenjen weboldala a világhálón szüksége van egy tárhelyre is, ahova a weboldal adatai felkerülnek, így elérhetővé válik az interneten.

Weboldal elkészítése
Következő lépésben el kell készíteni magát a weboldalt. Különösen fontos két dolgot szem előtt tartani. Az egyik az egyedi és felhasználóbarát weboldal design, a másik az úgynevezett webergonómia, ami az oldal felépítését, struktúráját jelenti. Célja, hogy a látogató átlássa a weboldalt és megtaláljon minden számára szükséges információt. Ellenkező esetben azt fogjuk tapasztalni, hogy az olvasók igen gyorsan elhagyják oldalunkat.

Látogatószám mérés
Nagyon fontos tényező a weboldal készítés után a folyamatos látogatószám mérés. Szerencsére erre már rendkívül jó eszközök állnak rendelkezésre, így folyamatosan látjuk, az elért eredményeket.

Önállóan szerkeszthető tartalom
Annak érdekében, hogy weboldalán mindig friss információk legyenek, olyan weboldalakat készítünk, amelyet rövid betanítási időszak után önállóan tud szerkeszteni.
Ha a fenti négy elemmel rendelkezik, a weboldal készítés megtörtént. A legfontosabb következő lépés az, hogy minél több látogatója legyen oldalának, hiszen önmagában az internetes világban jelen lenni anélkül, hogy megtalálnának bennünket, nem fog több bevételt eredményezni.
Ennek elérése érdekében a fentieken túl cégünk olyan szolgáltatásokat is nyújt, amelyeknek céljuk a látogatószám minél gyorsabb és minél nagyobb mértékű növelése.

Keresőoptimalizálás
Hosszú távon az egyik leginkább költséghatékony és időtakarékos megoldás a keresőoptimalizálás. Lényege, hogy ha valaki a Google keresőjébe beírja az általunk forgalmazott termék nevét, vagy a szolgáltatásunk megnevezését, weboldalunk megjelenjen az első három találati oldalon. Ennek folyamatos fenntartásával biztosak lehetünk abban, hogy tényleges érdeklők látogatják meg oldalunkat és folyamatos stabil látogatószámot eredményez.

Hírlevél küldő rendszer kialakítása
Amint a látogatószám növekedésnek indul, szükségessé válik, hogy az érdeklődőkkel folyamatosan kommunikáljunk. Ennek talán a legegyszerűbb módja a hírlevél küldés. Ehhez nyújtunk egyszerűen használható hírlevél küldő rendszert.

Közösségi oldalak
Ha már a virtuális üzletünk stabil alapokon nyugszik, látni fogjuk, mennyi előnye van weboldalunknak. Ekkor egy szinttel feljebb léphetünk és kipróbálhatjuk magunkat a közösségi médiákban. Elsősorban a Facebook oldal terjedt el és lett egyre népszerűbb a vállalkozások körében is. Ahhoz, hogy a leginkább ki tudja használni ezen rendszer előnyeit, célszerű a cégünk Facebook oldalát is egyedivé tenni. Cégünk ebben is segítségére lesz.

Online- marketing szolgáltatás
Online marketing szolgáltatásunkkal segítséget kívánunk nyújtani hosszú távon. Az Ön termékeinek, szolgáltatásainak megfelelő, egyedi online marketing stratégiát dolgozunk ki, hogy valóban weboldala legyen a legjobb befektetése!