Névjegykártya

A névjegykártya és a meghívó elengedhetetlen része kapcsolatai építésének és rendezvényeinek. A tetszetős névjegykártya és meghívó nemcsak emlékeztető funkciót tölthet be, hanem kifejezheti mindazt, amit a tulajdonosa el szeretne mondani magáról, vagy akár apró emlékként is szolgálhat.

A funkcióját jól betöltő névjegykártya megalkotásához az Ön elképzeléseire és a mi sokéves tapasztalatunkra egyaránt szükség van. Ahhoz, hogy kártyája maradandó nyomot hagyjon, a sablonszerű, szokványos látványon kívül egyedi és eredeti megjelenésre van szükség. Ennek eléréséhez kiterjedt grafikai tudásunkkal és tapasztalatunkkal, valamint a névjegykártya-készítés írott és íratlan protokoll szabályainak ismeretével és alkalmazásával járulunk hozzá.

A személyre szabott névjegykártya teljes mértékben az Ön arculatához illeszthető. Ajánljuk figyelmébe arculattervezési- és frissítési szolgáltatásainkat.

Ha csak emlékeztetni szeretné partnereit elérhetőségeire, mert már jól ismerik Önt, akkor az egyszerű, hagyományos, akár sablonból is kiválasztható megjelenést javasoljuk. Ebben az esetben a névjegykártya készülhet fehér vagy készletünkből kiválasztott színes kartonra fekete nyomattal, egy- vagy kétoldalas megjelenéssel.

A szokásos 50 darabtól akár egy órán belül is elkészül!

Ha a névjegykártyával első benyomását kívánja rögzíteni és egyedi elképzeléseit szeretné megvalósítani, akkor megjelenésében a fehér vagy pasztellszínű kartonra készített színes nyomást javasoljuk saját logóval vagy családi címerrel egy vagy két oldalon. Személyes részvételét a tervezési folyamatban, valamint javaslatait szívesen fogadjuk és ötleteit formába öntjük.

Különleges alkalmakon, legfontosabb partnereit megörvendeztetheti exkluzív névjegykártyával. Az Ön által hozott betűkészletével tetszőleges, akár arannyal, ezüsttel nyomott, vagy kerekített kártyák is készülhetnek. A maradandóbb hatás érdekében elkészítjük függőlegesen vagy vízszintesen hajtott, illetve akár vízálló, laminált névjegykártyáját is. Határokat szinte csak az Ön képzelete szabhat.

Nagyobb megrendelés esetén nyomdai eljárással még költségeit is csökkenteni tudjuk!