Bélyegző

Cége, szervezete, és az intézmények számára a bélyegzők elengedhetetlenek a mindennapi működéshez. A jó bélyegző teljes mértékben az Ön cégének, intézményének arculatához illeszthető, időtálló, ugyanakkor szükség szerint könnyen változtatható.

Váratlan ügyintézés eseteire és kényelmi szempontok alapján is az automatikus, önfestékező bélyegzőket ajánljuk, mert tiszták, könnyen használhatók és normál irodai és irodán kívüli használatra is alkalmasak. Széles méret- és színválasztékot kínálunk mind szöveg-, mind számbélyegzőkből. A megjelenített tartalom pedig csak Öntől függ.

Akár egy óra alatt is elkészülnek!

Hosszabb távú használatra alakuló vagy átalakuló cégek, szervezetek, intézmények számára a modern önfestékező, automata bélyegzőinket, vagy a hagyományos festékpárnás kézi fabélyegzőket ajánljuk széles alak-, méret- és színválasztékkal.

Bélyegzőinken egy- vagy többszavas szövegek és az arculathoz illeszkedő grafikák is megjeleníthetők. Az Ön egyedi igényei alapján (sor)számbélyegzőinket szövegesekkel is kombináljuk. Az elegánsabb megjelenés érdekében többszínű festékpárnát is választhat.

Fokozottan magas igénybevétel esetére fémvázas önfestékező bélyegzőinket ajánljuk, melyeket a megszokott kiváló minőségben és a szokványos méretekben, kivitelben készítünk el Önnek. Kerek formában is igényelhetők!

ZÖLD TIPP:

Régi, de bejáratott bélyegzőit rövid határidővel felújítjuk, elhasznált alkatrészeit (gumi, festékpárna, mechanika vagy ház) kicseréljük. Mivel kiemelkedően fontosnak tartjuk környezetünk védelmét, ezért javasoljuk, hogy a még használható bélyegzőit ne dobja el, hanem újíttassa fel!
A kicserélt, vagy felújított bélyegző alkatrészeket igény szerint visszaadjuk Önnek, vagy környezetbarát módon teljesen használhatatlanná téve megsemmisítjük.

Exkluzív igények kielégítésére dombornyomó, vagy szárazbélyegzőinket javasoljuk. Elegáns megjelenésük mellett könnyen kezelhetők, tintát sem igényelnek, szerkezetük tartósabb, időtállóbb. A szárazbélyegző ráadásul egyike a legnagyobb elfogadottságú hitelesítési eljárásoknak.

Általánosan elterjedt bélyegzőlenyomat mintáink:

Ha vállalkozásának még nincs kiforrott arculata, ajánljuk figyelmébe arculattervezési- és frissítési szolgáltatásainkat.